Работно време

10:00 - 21:00

Събития

Акция "Жълти стотинки"

На 06.12.2017 от 10:00 до 19:00 ч. на ет. 2 до Класико CBA

"Жълти стотинки – деца помагат на деца" продължава вече 10 години.

Целите на акцията са да се събират средства за закупуване на апаратура, обзавеждане на болнични стаи, играчки и книги, построяване на детски площадки и осъществяване на ремонтни дейности в детски болнични отделения за подобряване условията за престой в тях и приближаването им до тези в домашна среда. Децата, които участват в акцията се приучават на съпричастност и взаимопомощ към връстниците им в нужда от ранна детска възраст, чувстват се полезни и значими.

Тази година в Ловеч ще бъдат доставени: стерилизатор за съдове за хранене, инфузионна помпа – 2 броя, компресорни инхалатори – 3 броя, ротаметър  за кислородна инсталация – 4 броя, кислородни палатки за кърмачета – 5 броя и електрически парен стерилизатор за пластмасови шишета и биберони.

В името на тази кауза сдружение "Съзидание-2012" и Mall Велико Търново ви канят да дарите събраните от вас  жълти стотинки на 06.12.2017 г. от 10:00 до 19:00 ч.  на ет. 2 в близост до Класико CBA.

Допълнително информация за Aкция "Жълти стотинки" можете да намерите на: www.stotinkite.com и фейсбук страницата:  Жълти Стотинки – деца помагат на деца .

< назад