Работно време

10:00 - 21:00

Събития

Дни на женската красота и здраве

8-10 март

Дами, от 8 до 10 март заповядайте в Mall Велико Търново, за да си поговорим за женската красота и здраве. В специално обособена зона в централния ни атриум ще ви очакваме със специалисти, които ще ни разкажат за добрите практики как да се грижим за своето здраве и външен вид, така че да чувстваме добре в кожата си и да излъчваме красота.

 

Сред гостите ни ще бъдат и козметолозите от Естетичен център Енигма, от които ще разберете кои са най-подходящите процедури за вас. Ще можете да се възползвате от индивидуална диагностика на кожата на лицето ви със специален апарат, който дава прецизни резултати и информация за кожата ви и правилната грижа за нея. Ще ви представим анти-ейдж серията на Eucerin, с която можете да минимизирате вредите, които времето оставя по лицата ни. Doppelhertz ще разкажат в лична консултация за хранителните добавки, с които можете да съхраните красота и здравето си. Центъра за родители Happy Mums също ще бъдат при нас, за да представят подкрепата и консултациите си, които могат да предоставят на всяка жена в един от най-важните мигове – когато става майка.

На 9 март от 12:00 ч. Инес Субашка ще изнесе лекция на тема “Движение и здраве“. След края на лекцията Инес ще остане при нас за индивидуални консултации по темата за здравословния начин на живот и спорта. Ще обсъдим колко са важни правилното хранене и движението и това, че са неизменната първа стъпка към вътрешната ни хармония и добрия външен вид.

На 10 март от 12:00 ч. стилиста ни Силвана Василева ще ни покаже как да подберем правилно гардероба си спрямо нашия тип силует, как да комбинираме цветовете, материите и аксесоарите.

И за финал, разбира се, ще поговорим и за модните тенденции на предстоящия пролетно-летен сезон.

Ще имаме и игра с подаръци и, както виждате, не бива да пропускате тези 3 дни, посветени на вътрешната и външната ни красота, защото ще си споделим по женски много полезни съвети! Очакваме ви от 8 до 10 март, от 11:00 до 19:00 ч. на ет. 0!

 

Допълнителна информация за специалистите ни:

Коя е Инес Субашка?

Инес Субашка е посветила живота си на това, да помага на хората да открият пътя, който ще ги пресътвори наново. Пътят, който да възвърне здравето ви, увереността, амбицията за живот и жаждата да реализирате вашия потенциал. Автор е на четири книги за здравословно хранене и спорт. Целта на дискусията ѝ е да покаже, че да се води здравословен начин на живот е лесно и необходимо.

Коя е Силвана Василева?

Силвана Василева е стилист, обучавал се в едно от най-престижните училища за изкуство и мода в света – колежа St Martin в Лондон. Работила е за множество списания, телевизионни предавания, грижи се за стайлинга на частни клиенти. Силвана ще ни научи как да изградим личния си стил на база професия, възраст, физически характеристики, хоби, интереси и социална среда. След срещата с нея “Не знам какво да облека“ ще остане в миналото.

Кои са Eucerin?

Eucerin е препоръчвана от дерматолозите марка за грижа за кожата, която се основава на задълбочена изследователска дейност. Продуктите на бранда възстановяват и поддържат кожата ви сияйна.

Кои са Doppelhertz?

Продуктите на Doppelhertz имат над 100-годишна история. Те обединяват съвременните тенденции в медицината и здравословното хранене с най-новите фармацевтични технологии. Брандът предлага качествени хранителни добавки от естествени продукти – витамини, минерали и растителни екстракти с немско качество.

Кои са Happy Mums?

Happy Mums са нашите доверени партньори в ежемесечното “Училище за родители“ в Mall Велико Търново. Посветени са на подкрепата на бремененните жени и младите майки с професионалните си съвети и консултации.

Кои са Естетичен център Енигма?

Естетичен център Енигма обединява екип от специалисти, който си е поставил за цел да промени изцяло представите за козметиката в града, да даде достъп до качествени дерматологични услуги и да изгради навици за правилна грижа за кожата сред клиентите си. Услугите, които предлага центъра са фотоподмладяване, анализ и професионална грижа за кожата на лицето, премахване на петна, капиляри, акне, трайно лазерно обезкосмяване, различни масажи и ароматерапия.  

 

< назад