Работно време

10:00 - 21:00

Събития

Фестивал на настолните игри

23 и 24 февруари в Mall Велико Търново

Игрите на закрито могат да бъдат също толкова изпълнени с интрига и забавление, както и спортовете на открито. На 23 и 24 февруари ще ви докажем това с третия по ред фестивал на настолните игри “Настолен град“. Тази година събитието ще бъде с още по-широк обхват – ще ни гостуват създатели на игри, ще имаме фентъзи викторина и още изненади.

Фестивалът е специално планиран така, че да бъде интересен и за онези от посетителите, които не познават настолните игри, и за онези, които познават малко от тях, и за маниаците по темата.

Напредналите познавачи и любители на игрите на маса ще могат да премерят сили в различни заглавия. А ако още не сте опознали магията на този свят, о-о, толкова ви завиждаме – защото ще можете да откриете новата си страст. Елате, за да разберете, че настолните игри са един от най-пълноценните начини да общуваме на живо със семейството и приятелите си. И разбира се – да се забавляваме.

Очакваме ви! Фестивалните зони ще бъдат разположени на ет. 0 и ет. 3.

 

Фестивалът “Настолен град“ се организира с основна цел да разпространява настолните, социални и ролеви игри като форма на забавление и общуване на живо, насърчавайки неагресивения състезателен дух и кооперативност.

Организатори на събитието са фондация “Да играем“ и Mall Велико Търново.

< назад