Работно време

10:00 - 21:00

Събития

Фестивал на настолните игри

24-25 февруари

Случва ли ви се да скучаете в дългите, студени, зимни дни? Можем да ви покажем как да обикнете зимата и да прекарвате повече време със семейството и приятелите! Един от начините е да се впуснете в приключенията и битките на настолните игри! И още – този месец ви каним на фестивал на настолните игри!

 

“Настолен град“ е фестивалът, който имаме амбиции да превърнем в традиционен за Велико Търново. Желанието ни е чрез него веднъж годишно да се събираме, за да представяме игрите на хората, които все още не са опознали вълшебния свят на настолните игри, и да дадем възможност на тези от вас, които са напреднали в материята, да премерят сили и стратегии в различни турнири. 

 

На 24 и 25 февруари на ет. 0 в Mall Велико Търново ще ви посрещнем с широка арена за игри, щандове за демонстрации, състезания, томбола с награди и още! Елате с приятели, вземете родителите, децата, това е забавление за всеки! А входът е свободен!

 

През 2018 г. фестивала “Настолен град“ ще се проведе за втора поредна година, неговата основна цел е да разпространява настолните, социални и ролеви игри като форма на забавление и общуване на живо, да изгради общност от играещи хора като насърчава неагресивения състезателен дух и кооперативност.

Фестивалът се организира от фондация “Да играем“ и Mall Велико Търново.

< назад