Работно време

10:00 - 21:00

Събития

Премиера и фен-среща с Ники Илиев и актьорите от "Нокаут"

06.01. (събота) от 13:00 ч. в кино Palace

Най-новия филм на Ники Илиев "Нокаут" ще бъде представен във Велико Търново от режисьора и двама от главните актьори – Саня Борисова-Илиева и Орлин Павлов.

Не пропускайте възможността да гледате премиерата на филма на 06.01. (събота) от 13:00 ч. в кино Palace, в компанията на Ники, Саня и Орлин, които ще споделят с вас емоциите си по време на снимките и вече завършената продукция.

Билети за събитието можете да закупите от http://kinopalace.bg/ или на касите на киното в Mall Велико Търново.

След прожекцията ще имате възможност да вземете автографи от актьорите, както и да се снимате с тях.

 

Повече за филма и сюжета му: Арън е мъж в края на 30-те си години. До скоро се е биел на боксовия ринг и е бил MMA световен шампион. Спортът е оставил своята видима травмираща следа върху психиката му. Отказал се е от него и е похарчил повечето си пари за съдебни дела. Арън превръща хобито си музиката в своята нова професия. За съжаление обаче феновете намират изпълненията му за безкрайно скучни и мелодраматични. Дали някой ще вземе Арън на сериозно? Него, някогашния идеологизиран герой, намиращ се днес в една съвсем различна позиция.

По време на едно от изпълненията си Арън се оказва на една сцена с Боби – млад мъж, който превежда на публиката текстовете на Арън на езика на глухонемите. Боби е български емигрант дошъл в Америка заедно със сестра си Жана в преследване на своя дълго желан успех като ММА боец. Той знае езика на глухонемите, защото сестра му е отказвала да говори до осем годишна възраст.

Арън взривява сцената, след което се запознава с Боби, който веднага разбира, че той и Арън вървят в една и съща посока към себепознаване. Вживявайки се в ролята на сватовник, Боби запознава Арън със своята също толкова психически нестабилна сестра и тайното желание Жана и Арън да се харесат. Боби убеждава бившия спортист да остави музикалната кариера на заден план и да възвърне предишната си слава на ринга като боксьор, биейки се в България – едно от малкото места, където на Арън е разрешено да се бие. Жана от своя страна не се оставя лесно да бъде въвлечена в плана на брат си, който го играе Купидон. Макар очевидната химия между Жана и Арън, видимо помежду им има повече противоречия отколкото любов.

Тримата заминават за България, където Арън вижда Жана в своята родина, запознава се, както с родителите ѝ, така и с местните цигани, които са се превърнали в нейното второ семейство. Връзката на Жана с нейното “друго семейство“ дълбоко докосва Арън. В това време Боби продължава да работи върху своята цел, но дори и най-добре обмислените планове се провалят. Често болезнено. Много често с хумор, но винаги с изненади.

< назад