Работно време

10:00 - 21:00

Събития

Подкрепяме “Книги за смет” за пета поредна година!

На 12 май замени пластмаса за книга по избор

За пета поредна година Mall Велико Търново подкрепя инициативата за поощряване на рециклирането и четенето “Книги за смет“.

На 12 май от 10:00 до 13:00 часа донесете пластмаса за рециклиране на южния паркинг на мола и срещу нея може да вземете книга по избор. За всеки донесен килограм пластмаса ще получите талон за една хартиена или две електронни книги, които могат да бъдат изтеглени от сайта на “Книги за смет“. За да могат повече хора да се включат в кампанията, всеки участник може да получи максимум два талона за книги и един талон за отстъпка на продукти независимо от предаденото количество пластмаса.

Имайте предвид, че ако желаете да се включите в “Книги за смет“ трябва да носите пластмаса, която е опразнена от съдържание, почистена и смачкана. Сред отпадъците, които няма да бъдат приемани, са блистери от лекарства, туби от масла, домакински електроуреди и авточасти.

От първото издание на “Книги за смет“ през 2013 г. досега в резултат на кампанията у нас са рециклирани над 55 тона пластмасови отпадъци и са раздадени десетки хиляди книги. Нека да направим тези резултати още по-добри!

Повече информация за инициативата може да откриете на страницата във FB/knigizasmet.

< назад