Работно време

10:00 - 21:00

Събития

Детски театър в Mall Велико Търново

“Карлсон и Дребосъчето”

Любимите герои от романа на Астрид Линдгрен ще оживеят в спектакъл в Mall Велико Търново на 21.01. (неделя) от 11:00 ч. на ет. 3.

Постановката “Карлсон и Дребосъчето” на Музикално-драматичен театър “Константин Кисимов” гостува в мола с представление подходящо, както за малки така и за пораснали деца.

В нея ще видите добре познатите ни търновски актьори - Милен Иванов превъплътен в Карлсон, Стефка Златкова в ролята на Дребосъчето, Иван Митев неузнаваем в женския образ на домоуправителката Фракенберг и др.

На сцената зрителите ще се насладят на много цвят, защото театърът е изкуство, което не трябва да храни само душата, но и окото. Музиката в спектакъла е изцяло за възрастни, защото децата заслужават отношение като към зрели хора. С този подход търновския театър вярва, че децата ще изградят у себе си вкус и отношение към изкуството и красивото.

А Карлсон – Карлсон, знаете, е измисления приятел на всяко дете. Въображаемия ни спътник, с който общуваме и играем. Постановката ще ни предизвика да запазим в душите си най-хубавите мигове от нашето детство и да бъдем добри. Едно напомняне с усмивка, както към децата, така и към възрастните.

Нека не се плашим от хубавите си фантазии, а ги развием!

Очакваме ви, входа е свободен!

< назад