Работно време

10:00 - 21:00

Какво ново

Сладкарници "Неделя" вече и в Mall Велико Търново

Сладкарници “Неделя” се присъединиха към семейството на Mall Велико Търново със свой кокетен обект на ет. 3 в търговския център.

Втората сладкарница на “Неделя“ за града се откроява с модерен и свеж интериор, като е отделено специално внимание на детайлите, за да се чувстват клиентите комфортно и уютно. Жителите на Велико Търново добре познават емблематичните торти на “Неделя“ и тук изборът им е подложен на богато разнообразие от перфектно подредени и вкусни торти. Можете да опитате както от неустоимите шоколадови предложения, така и от по-леките и свежи плодови торти. Единственото нещо, което трябва да направите е да изберете вашата любима торта и да ѝ се насладите в компанията на ароматно кафе или освежаваща напитка. За вашите специални поводи се предлага голямо рзнообразие от торти – както избор по каталог, така може да бъде изготвена торта и по индивидуален проект - защото заслужавате най-доброто.

На място или за вкъщи, с повод или без - винаги е време за торта! Очакваме ви, за да се насладим на малките моменти с усмивка всеки ден!

< назад