Работно време

10:00 - 21:00

Какво ново

District вече и във Велико Търново

District е място, което ще ви вдъхнови да изглеждате добре. District е не само магазин с неповторим стил и дух, в който можете да намерите голямо разнообразие от обувки и кецове от топ марки. District е място, в което се разказват истории за градската мода, за ежедневния стил и комфорт. 

Ние сме млад екип, който вярва, че в България има достатъчно знания и креативен потенциал, за да можем да направим концепция, която да съперничи на най-големите световни имена. District е проект на фирма Sport Depot, която за 20 години се утвърди като най-голямата верига за спортни стоки на пазара.

Клиентите на District са новатори, модерно мислещи и с активен начин на живот. За тях елегантният стил и ежедневният комфорт не са две различни неща, а едно и също преживяване, което наричат свои собствен стил.

District е част от един нов свят. Ние построихме този нов свят за вас!

В магазин District можете да откриете голям избор от класически кецове, спортни и ежедневни обувки от марките: adidas Originals, Nike, Jordan, Puma, Reebok, New Balance, Lotto Leggenda, Skechers, Vans, Converse, Lacoste, Polo Ralph Lauren, Pepe Jeans, UGG, Helly Hansen, Caterpillar, Timberland..

Добре дошли в District! Вече и в Mall Велико Търново.

< назад