Работно време

10:00 - 21:00

Какво ново

CCC отвори магазин в Mall Велико Търново

Полската фирма за производство и търговия с обувки и чанти CCC откри първия си магазин във Велико Търново. Магазина е разположен на ет. 0 в Mall Велико Търново на площ от 600 кв. м. Новата фешън дестинация предлага богат асортимент от модни марки обувки, които могат да бъдат закупени ексклузивно в ССС. Клиентите имат възможност да се възползват от широкия асортимент от над 1000 артикула - модерни и удобни обувки, сандали, сникърси, маратонки, чанти и аксесоари за дамите, господата и децата.

Дългогодишният опит на компанията в производството и търговията осигурява на клиентите високо качество, разумни цени и атрактивен дизайн. За това се грижат експертите на ССС, които внимателно подбират най-добрите материали и изграждат разнообразен асортимент от различни модели и марки. Всяка нова колекция включва както съвременни решения, отговарящи на горещите тенденции в стила, така и класически елегантни обувки за мъже и жени.

В рамките на един моден сезон компанията представя близо три хиляди модели обувки и чанти, а общият брой регистрирани търговски марки, собственост на ССС, са 67. Голяма част от тях са представени и в България наред с най-популярната - бранда Lasocki за изделия от естествена кожа. Новост е предлагането на продуктовата гама обувки за жени, мъже и деца на модния бранд Gino Rossi. Марката е известна с елегантния дизайн на моделите и изключителния комфорт. Произвежда се в Полша, но в традицията и стила на най-модерните линии от световна величина.

"Радваме се, че българските клиенти вече се убедиха в качеството, и разнообразието, които предлагаме. Ценовата стратегия на фирмата е в това да предлага висококачествен продукт на достъпни цени. Планираме да  се развиваме и да растем в страната, така че все повече хора да имат достъп до това", коментира Венцислав Огнянов, Генерален директор на ССС за България и Сърбия. 

< назад