Работно време

10:00 - 21:00

Какво ново

Заповядайте в Bianco Family

Верига заведения “Bianco” отвори ресторант “Bianco Family” в Mall Велико Търново. В него посетителите могат да се насладят на характерния за веригата уют, качествена храна и приятелска атмосфера.


В менюто клиентите ще открият много нови предложения, носещи автентични вкусове от целия свят. Професионалните готвачи на ресторанта, ще предложат “SUSHI” и други специално разработени рецепти от азиатската кухня, съчетаващи традиционни продукти и източни технологии. Сред новите предложения са включени още морски деликатеси и рибни специалитети, класически рецепти на пица и паста с автентични италиански продукти, както и изключителна селекция от десерти.

Листа с вина ще ви очарова с разнообразието си от над 120 предложения, представящи изби от България, Франция, Чили, Нова Зенландия, Австралия, Испания, Аржентина, Италия и САЩ.
 
“Bianco Family” се отличава още с това, че предлага за най-малките посетители добре обезопасен и обзаведен според актуалните тенденции детски кът, в който децата могат да се забавляват заедно със специално обучен екип от професионалисти и педагози.

< назад