Работно време

10:00 - 21:00

Оферти

Обратно на училище

С новата колекция на LC WAIKIKI

Моделите от колекцията носят радост на учениците, позволявайки им да се чувстват удобно през училищния ден, подчертавайки стила им. Принтовете отново са акцент, внасящ допълнителна увереност в ученическия живот. С края на лятото започва и трепетната подготовка за новата учебна година.

С колекцията си “Обратно на училище” LC WAIKIKI предлага на всички, готови да се завърнат в класната стая след лятната ваканция, голямо разнообразие от модели, с които да се чувстват удобно, модерно, различно и да изявят стила си.


В колекцията се открояват модели, в които доминират червеното – цветът на силата и енергията, зеленото – цветът на мира и доверието, в съчетание с карирани ризи, камуфлажни дрехи и пуловери с интересни принтове.


И докато при момчетата тениските с якичка, които са предимно в бяло - цветът на благородството, се превърнаха в тенденция, то момичетата ще могат да избират между ленени панталони и различни модели поли, съчетани с черно и бежово, които ще формират стила им за сезона. Момчетата ще изпъкнат с модерния дизайн на колекцията, който отговаря на всички очаквания – на тези, предпочитащи спортния стил, и на останалите, придържащи се към класиката.

Тази година, с колекцията “Обратно на училище”, LC WAIKIKI предлага голям избор от панталони, ризи и пуловери в модерни и любими цветове, предназначени за най-забавните учебни дни на момчетата. Разнообразие от още по-цветни модели, тениски, жилетки, така необходими за училищните дни, очакват и момичетата, съчетани с различни аксесоари, които ще внесат допълнителна свежест във външния им вид.

Колекцията “Обратно на училище” е вече налична в  LC WAIKIKI, Mall Велико Търново.

 

< назад