Работно време

10:00 - 21:00

Какво ново

English Home отвори врати

Брандът е лидер в областта на луксозния домашен текстил и аксесоари за дома.

На 29 април English Home отваря врати в Mall Велико Търново. Марката стъпва в града след десет успешни магазина в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Русе.

По случай откриването English Home подарява на своите клиенти в старопрестолния град специална отстъпка от 50% на всички налични продукти в магазина до 31.05.2017 г. и 10% ексклузивно допълнително намаление на всички хавлии от 29.04. до 13.05.2017 г.

Компанията е създадена през 2008 година с централа в Истанбул, Турция.

В момента марката разполага с над 450 магазина на територията на Турция, Румъния, Гърция, Полша, Украйна и разбира се България. Всички обекти се отличават с изискан интериор и прекрасен аранжимент.

Концепцията на English Home е вдъхновена от британския "кънтри" стил в съчетание с пастелни тонове и изящни флорални мотиви, характерни за ориенталската култура.

Моделите на марката са в три основни линии:

- Wedding - сватбени продукти и аксесоари;

- Fine - изискана луксозна линия;

- Daily - ежедневна линия, подходяща за всеки дом;

English Home предлага решение за всеки клиент, които иска да превърне дома си в уютно, стилно и комфортно място. Това е възможно благодарение на предлаганото огромно разнообразие от продукти и аксесоари, отличаващи се с изключително високо качество и достъпни цени.

Марката ще запомните с комбинацията от класическа визия, нежни цветови композиции, висококачествени материали и изключително клиентско обслужване.

English Home – нашият дом е и Ваш дом. Добре дошли у дома!

< назад